Vildsvinen tillbaka

Ja ni läste rätt.
En styrelsemedlem upptäckte för en tid sedan att vi har besök av ett eller flera vildsvin som bökat i allén ner mot badet. Det upptäcktes då att vårt stängsel inte satt som det skulle på ett ställe. Detta åtgärdades omedelbart.
Sedan har det varit lugnt ett tag men för ca tre fyra veckor sedan så har ett nytt återbesök upptäckts. Nu är det på flera ställen som de har bökat på. Det verkar som om ett eller flera vildsvin kommer från andra sidan, alltså från Höghammarsvägens sida. Springer över vår allmänning och bökar runt vår fotbollsplan, badet, runt äppelträden samt nedanför dansbanan.
De har även varit inne på en fastighet utmed Höghammarsvägen och ställt till det.
Styrelsen får ta upp frågan på kommande styrelsemöte och lägga fram förslag på ev åtgärd till årsmötet.

Egon
ordf. DSF