Förra veckans fel på vårt VA-system

Som många av er märkte så fick vi ett övertryck i vårt VA-system på grund av ett stopp i Roslagsvattens ledning som vi är kopplade till. Detta ledde till att vissa av föreningens medlemmar fick problem med sina pumpar. Felet innan stoppet var avhjälpt tog ett par dagar och kunde lösas först på fredagens eftermiddag, då Roslagsvatten kopplade in vårt system via det nybyggda pumphuset på andra sidan vägen. Man kunde därvidlag konstatera att felet inte låg inom vårt VA-nät.
Under tecknad och ansvarig för VA var under torsdagkvällen och fredagen med Roslagsvatten när de letade efter vad som orsakat stoppet.

Ni som har fått problem med er pumpanordning och/eller kostnader på grund av stoppet kan vända sig till Roslagsvattens kundtjänst för vidare handläggning. Ni når dom på telefon 08-54083500.

Styrelsen kommer att ha ett uppdrag att försöka säkra vårt system inom vårt område för en eventuell framtida felsökning, om nu felet ligger inom vårt område. Det vi konstaterar redan nu är att det kan bli en kostsam historia.

Noterat av

Egon
ordf Degerby SF

Ooops !

Å så hände det som inte fick hända.
På grund av ett ”tekniskt fel” så släcktes vår hemsida.
Kan nu meddela, som ni också ser och har förstått så är hemsidan åter i drift.
Bara nu Webred kan hålla den i gång.

Hälsningar från
Webred